3. ročník - 3. setkání - Chromatografie
3. ročník - 2. setkání - Proces krystalizace
3. ročník - 1. setkání - Sklofoukačské práce - příprava jednoduchých aparatur
2. ročník - 10. setkání - Odborná exkurze - výroba piva a vína
2. ročník - 9. setkání - Příprava a analýza vzorků čajů
2. ročník - 8. setkání - Esterifikace - příprava vůní a rekce s bromovou vodou
2. ročník - 7. setkání - Fermentace a vliv anorg. molekul
2. ročník - 6. setkání - Kovy a slitiny
2. ročník - 5. setkání - Analýza - příklady kvantitativního měření
2. ročník - 4. setkání - Neviditelné inkousty a vánoční pokusy
2. ročník - 3. setkání - Měření obsahu vitaminu C v biologických vzorcích
2. ročník - 2. setkání - Mapa analytických reakcí - kvalitativní analýza
2. ročník - 1. setkání - Sklofoukačské práce - příprava jednoduchých aparatur
7. setkání - Biotechnologie a výroba potravin - odborná exkurze
6. setkání - Plasty a polymerní látky
5. setkání - Elektronické senzorové systémy
4. setkání - Analýza čajů
3. setkání - Proces fermentace – vliv anorganických látek
2. setkání - Mapa analytických reakcí
1. setkání - Práce se sklem